- این موضوع 0 پاسخ، 1 کاربر را دارد و آخرین بار در 2 سال، 7 ماه پیش بدست toranj بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
28 فروردین 1401 در 5:29 ق.ظ #3848toranjکاربر
این روزها که گیاهخواری نسبت به گذشته با استقبال بیشتری رو به رو شده، تنوع خوراک های گیاهی هم خیلی بیشتر از قبل شده و خلاقیت آشپزها در این زمینه باعث شده حتی افراد سخت گیر و بد غذا هم وسوسه بشن غذاهای گیاهی رو امتحان کنن. یکی از مواد غذایی مهم برای گیاهخوارها، شیر هستش که در اینجا ما 4 نوع شیر گیاهی رو به شما معرفی می کنیم که هم خیلی ساده آماده میشن و هم بسیار مفید و مغذی هستن. پس با ما همراه باشین.
طرز تهیه شیر بادام خانگی
بادام درختی خام: ۱۰۰ گرم
آب: ۳ لیوان دستهدار فرانسوی
خرما: ۲ عدد
برای تهیه شیر گیاهی از بادام باید بادامها را برای حداقل ۷ ساعت در آب خیس کنید. بعد از این مدت میتوانید به راحتی پوست بادامها را جدا کنید. سپس بادامها را به همراه آب و خرمای بدون هسته در مخلوطکن بریزید. مواد را مخلوط کنید تا کاملا نرم و یکدست شوند. این کار حدود ۱ تا ۲ دقیقه -بسته به قدرت مخلوطکن- زمان خواهد برد.
یک کیسه پارچهای مانند (کیسه برنج) را در یک کاسه بزرگ قرار دهید و مخلوط را در آن بریزید. یک سر کیسه را با دست چپ نگهدارید و دست دیگرتان را با فشار به سمت پایین کیسه بکشید. به این ترتیب شیر بادام شما آماده مصرف است. باقیمانده شیر را میتوانید برای ۴ تا ۵ روز در یخچال نگهداری کنید. شما می تونید در سایت چچیلاس انواع محصولات غذایی رژیمی و سلامت محور رو به صورت انلاین سفارش بدید.
طرز تهیه شیر نارگیل
نارگیل رنده شده: ۱۹۰ گرم
آب جوش: ۴ لیوان دستهدار فرانسوی
آب جوش و نارگیل رنده شده را در مخلوطکن ریخته و با سرعت زیاد میکس کنید. پس از ۲ دقیقه مخلوط کاملا روان خواهد بود. صبر کنید تا شیر نارگیل خنک شود. سپس آن را در کیسه پارچهای ریخته و به این روش صاف کنید. از تفاله نارگیل که در کیسه باقی میماند میتوانید برای تهیه اوتمیل یا کوکی نارگیلی استفاده کنید. هر لیوان شیر نارگیل که به این روش تهیه شود حاوی ۱۶۸ کالری است.
دستور تهیه شیر کنجد
عصاره وانیل : به مقدار لازم
آب تصفیه شده برای هر لیوان کنجد : ۵ قاشق غذاخوری
کنجد خام و بدون پوست : یک لیوان
ابتدا کنجد ها را درون ظرفی مناسب بریزید تا به مدت چند ساعت خیس بخورند. سپس کنجد ها را درون صافی قرار دهید تا آب آن ها گرفته شود. کنجد ها را به همراه آب و وانیل درون مخلوط کن بریزید و مواد را میکس کنید تا مایع سفید رنگی ایجاد شود. دوباره کنجدها را درون پارچه ای تمیز بریزید و پارچه را فشار دهید تا شیر از کنجدها خارج شود. شیر کنجد را درون ظرف درب داری بریزید تا بتوانید این شیر گیاهی را به مدت دو تا سه روز نگهداری کنید. -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.